Nominerade och kvalitetssäkrade

Nominerade och kvalitetssäkrade

Organic Beauty Awards är den enda helt oberoende branschtävlingen för skönhet och hårvård i Sverige. Det är åttonde gången som Organic Beauty Awards uppmärksammar skönhetsprodukter som är effektiva, bra för användarens hälsa och välmående, schysst framställda och bra för planeten.
Nu börjar det stora jobbet – att testa, granska och gå genom alla 145 produkter som är anmälda till årets 16 olika kategorierna!

Årets nyhet är en kvalitetsstämpel!
– Det som skiljer Organic Beauty Awards från andra tävlingar är att alla anmälda produkter genomgår en gedigen kvalitetsgranskning – vilket innebär att våra experter går igenom ingredienserna för varje produkt och ser till att de uppfyller våra strikta kriterier kring naturligt och ekologiskt. Från och med i år får produkterna som klarat det en ”kvalitetsstämpel”. Sedan har vi vår hållbarhetsjury som tittar på företagens miljöarbete och slutligen har vi vår proffsiga och handplockade testjury som under hela tre månaders tid testar och bedömer produkterna, berättar Henrik Olténg som är grundare av Organic Beauty Awards.

© 2024 RS Biokosmetik AB.
All rights reserved.
crafted with pride by Aivaton