Bli återförsäljare

Är Du intresserad av att arbeta med en ren svensk hudvårdserie och av att få nöjda kunder?

Då är Rosenserien något för Dig!

Du kan arbeta som återförsäljare av Rosenserien på olika sätt:

  • På salong/spa genom att ge ansikts- och spa-behandlingar
  • Med försäljning på Din mottagning eller i butik.

Du arbetar på heltid eller deltid i ditt egna företag (som du kanske redan har eller ska starta). Att arbeta med Rosenserien produkter är mycket stimulerande. Det är ett arbete där Du träffar mycket människor och Du får chansen att sprida något som Du själv tycker om. Att arbeta med Rosenserien ger mycket positiv feedback, många nöjda kunder!

Det finns många människor med som har svårt att hitta produkter som deras hud mår bra av och intresset idag är stort för naturliga och rena hudvårdsprodukter.

Produktutbildning med Rosenserien

Rosenserien håller regelbundet produktutbildningar för de som är intresserade av att bli återförsäljare, dessa hålls både online och på olika orter. Om Du är intresserad skicka in en intresseanmälan här nedan så kommer en av våra säljcoacher att ta kontakt med Dig och ge Dig mer information. Det finns även utbildningar i att ge ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, säljteknik mm. Läs mer om produktutbildningarna här

En gång per år arrangerar Rosenserien en konferens med vidareutbildning kring t ex råvaror, nyheter, säljteknik och andra områden som hjälper Dig att öka försäljningen. Till konferensen är alla återförsäljare inbjudna och får förutom ny kunskap även träffa andra återförsäljare, utbyta erfarenheter och knyta kontakter.

Om Du vill arbeta med Rosenserien börjar Du med att köpa ut ett startpaket och gå en produktutbildning. Du får sedan hjälp och stöd att komma igång av Din säljcoach. Säljcoachen fortsätter vara Ditt stöd i arbetet med Rosenserien i din egen verksamhet. Du kommer inte att vara anställd av Rosenserien.

Välkommen till ett aktivt och roligt arbete med Rosenserien!

© 2022 RS Biokosmetik AB.
All rights reserved.
crafted with pride by Aivaton