Handvård

För både händer och fötter, liksom resten av kroppen, är en bra hygien viktigt. Tyvärr torkar många vanliga tvålar ut och ger fel pH-balans. Rosenseriens milda Vegetable Soap återfuktar och balanserar huden. Ha gärna med en liten flaska med Rosenseriens tvål som du använder när du inte är hemma – det kommer att göra stor skillnad!

Om du är riktigt torr smörjer du in händerna med Vegetable Soap, låter det sitta på och verka några minuter och sedan tillsätter du vatten och tvättar av händerna. Aloe veran som är bas i tvålen, hinner då gå in i självsprickor och förhårdnader och mjuka upp, balansera och återfukta huden. Har man mycket torr, tjock hud kan man med fördel peela händerna med Rosenseriens Body Scrub Litsea Cubeba. Avsluta med Rosenseriens mjukgörande Hand Cream. Tänk på att den är koncentrerad och utan tillsatt vatten, så ta lite – en ”ärta” per hand brukar räcka!

Om du lätt får torra ochspruckna nagelband rekommenderar vi vår Nail and Cuticle Oil – en fenomenal olja som vårdar både nagel och nagelband. Två droppar räcker till alla fingernaglar, massera in under någon minut 1-2 ggr per dag.

Rosenseriens Hand Cream absorberas snabbt och lindrar torr och narig hud. Den har även fått högsta betyg i test den varit med i. Krämen gör händerna mjuka och smidiga. De vegetabiliska oljorna och örterna i krämen har en skyddande och lugnande effekt på huden. Basen är aloe vera vilket gör att huden återfuktas, innehåller även ringblomma – calendula. Handkrämen uppskattas bland annat av många män då den absorberas så fort och inte lämnar huden kladdig. Den passar därför bra att använda även under ett arbetspass och har en mild doft.

© 2024 RS Biokosmetik AB.
All rights reserved.
crafted with pride by Aivaton