Fotvård

Åter igen viktigt med hygien, både en bra tvål men också att byta skor och strumpor. Gå inte inomhus hela dagar i vinterskor, det gillar inte dina fötter!

På fötterna där vi har lite tjockare hud kan du smörja in med Rosenseriens Vegetable Soap och sedan sätta på en plastpåse och låta fötterna vara där under 20-30 minuter, gärna med en ullstrumpa utanpå. Skölj sedan av med vatten. Förhårdnader har då mjukats upp och är lätta att få bort t ex med en fotfil. Avsluta med Rosenseriens mjukgörande Foot Cream Peppermint. Om du har problem med fotsvett, prova gärna Rosenseriens spraydeodorant, spraya på fötterna och även i skorna. Den motverkar svett och svettlukt på fler ställen än under armarna!

Rosenseriens Foot Cream Peppermint gör gott för torra fötter och har en uppmjukande effekt på förhårdnader och självsprickor. Krämen har en uppfriskande doft och effekt av pepparmynta, mentol och arnika. Den har aloe vera som bas och innehåller även kokosolja och ringblomma, traditionellt använt till huden inom folkmedicin. Fotkrämen passar även utmärkt att smörja på torra underben.

© 2024 RS Biokosmetik AB.
All rights reserved.
crafted with pride by Aivaton